Új hozzászólás
Odaát
Utoljára vetített rész
15x20 - 2020.11.19
Carry On
Carry On
Utoljára hozzászóltak:
Sorozat importálását k
11 órája írt
proffancs
proffancs
Bugreport - Hibák
5 napja írt
sziliboy
sziliboy
Sorozat infók (Ikon, run
11 hete írt
Spider
Spider
Fallout
29 hete írt
ipatch1895
ipatch1895
Dead Mount Death Play
37 hete írt
ceraztian
ceraztian
Annyira egyertelmu volt hogy ez lesz, tudtam, hogy crowley atment a patkanyba XD, tudtam hogy castiel meghal, mondjuk arra nem szamitottam, hogy crowley felaldozza magat, meg hogy merry bezarodik, de na...
nagyot ütött szerintem mindenki számára a Chuck-os dolog... >:o
A rész legnagyobb poénja! :D
Fordította: Deino, a Kalinka Pusztítója
és Falatka, a Korsók Bajnoka
Ez az egyik legjobb rész! :D Történet is halad, poénok is vannak!
Spoiler MUTAT
Az, hogy Eric Kriple-t meg Misha-t (Cas) is megölik nagyon nagy. Meg még ki tudja kit a stából. Igaz poén volt hogy magukat tették bele. A Genevere (Ruby) szál meg mindent visz!
Bocs, ha hibáztam a neveket illetően!
Szerintem az eddigi évadok egyik legjobb része. Igazi Spernatural paródia. A végén pedig ez, mindent visz:
Nagyon jó rész volt. Az, hogy fekete-fehér, a sorozat zene, a szörny! Nekem nagyon tetszett. Kicsit vissza hozta a régi filmek ízét! :)
Zseniális volt az évadzáró, legalább is szerintem. Rég nem volt ilyen jó. Októberig bele halok a várakozásba.
Nekem az első két évaddal semmi bajom nem volt. Nekem nagyon tetszettek.
Érdekes, én az első 2 évadon átszenvedtem magam kb, és csak aztán tetszett meg igazán, valahogy kinőtték magukat a készítők...
6 évad talán tényleg nem a legjobb, de így mostanra már kezd visszajönni:)
Kér érte, de ettől még nem adom fel ;)
Lesznek jobb részek, lesznek gyengébbek, de olyan soha nem lesz már, mint amilyen az első 5 évad volt. Főleg főszál szempontjából nem.
6. évad elég gyenge eddig (10. résznél tartok) :S. Remélem jobb lesz ennél mert nagyon bejött ideáig a sorozat.
Ez a Belladonnás beszólás az évad poénja :D
Az előző évadokban "elhagyott" epizódszereplők közül végre egy visszajött! Charlie <3
Jó volt ez a visszatérés, semmi extra, de hiányzott már :)
dara elkezdve
That's all, folks! :D