Új hozzászólás
Mr. Robot
Utoljára vetített rész
4x13 - 2019.12.22
Hello, Elliot
Hello, Elliot
Utoljára hozzászóltak:
Sorozat importálását k
2 órája írt
proffancs
proffancs
Bugreport - Hibák
5 napja írt
sziliboy
sziliboy
Sorozat infók (Ikon, run
11 hete írt
Spider
Spider
Fallout
29 hete írt
ipatch1895
ipatch1895
Dead Mount Death Play
37 hete írt
ceraztian
ceraztian
Nem tudom, eddig hogyan került el a dolog, de nagyon jó sorozat!
Egyszerre bánom is, hogy Befejezett, mert tényleg j volt nézni, másfelöl szeretem a kerek történeteket, amiknek van eleje, mondanivalója, történnek benne események, hibák és végül van vége, lezárása!
Valódi!
Nem összecsapott!
Külön érdem, hogy a Hack része amennyire csak lehet hiteles, nem légből kapott bármikor bárkit könnyedén feltörünk, bármit tesz is, annak ellenére...
..megalapozott Social Engineering-re épül azokban az esetekben, amikor technológilag megfelelően védett a célpont, ezáltal kiderül, nem minden, vagy nem azonnal törhető!
A Fejezetek címválasztása külön csemege, a társadalomkritika, a pszichológiai vonal, a rengeteg párhuzam a Szociopaták és Skizofrének világából/világáról...
Újabb pipa a többször megnézős kedvencek közé került sorozatokhoz!
Enjoy!
fasza nagyon
Már 7 perc után azt mondtam magamnak, hogy imádom! Érdekes sorozat nem az a tömeg és pont ez tetszik benne. Nagyon bejön a főszereplő stílusa, hogy antiszoc és ez a hacker része is szerintem brutál jó. Ami még nagyon tetszik, az Elliot hozzáállása a társadalomhoz (Fuck Society) mert nagyon igaz és okos dolgokat mond. Természetesen az avatar képem is ezzel kapcsolatos lett. : ) Azt hiszem megtaláltam a jövendőbeli kedvenc sorozatomat! : ) Nekem egyértelműen 10/10.
Kegyetlen jó sorozat! Nekem nagyon tetszett. :)