Új hozzászólás
Bates Motel - Psycho a kezdetektől
Utoljára vetített rész
5x10 - 2017.04.24
The Cord
The Cord
Utoljára hozzászóltak:
Sorozat importálását k
12 órája írt
proffancs
proffancs
Bugreport - Hibák
5 napja írt
sziliboy
sziliboy
Sorozat infók (Ikon, run
11 hete írt
Spider
Spider
Fallout
29 hete írt
ipatch1895
ipatch1895
Dead Mount Death Play
37 hete írt
ceraztian
ceraztian
Igán, bár azért némileg meglepő volt hogy az eddig épített szálakat tulajdonképpen teljesen elvarrták.
Ez az epizód is elképesztően tetszett. :D
nem tudják eldönteni milyen műfaj legyen. Szerintem ez teljesen tudatos, direkt akarják, hogy ebből se következtesd ki, hogy mi van a háttérben, nagy meglepetések lesznek még itt :)
Eddig nagyon jó, nagyon tetszik. Sajnos kicsit még azt érzem, hogy nem tudják eldönteni milyen műfaj legyen.
Eddig nagyon szépen alakul a sorozat, minden egyes epizód hoz valami újat és váratlant! Példának okáért a sorozatjunkie.hu kritikusai is csak dicsérni tudják, sokakat meglepett. Aki csak teheti, nézze. :)
Csak a 2. évadról találtam infót, ami 10 részes lesz.
Bejövős nagyon az az egy baj vele, hogy ilyen rövid lett az első évad :/
Kegyetlenül bejön eddig ez a sorozat!
Az elején azt hittem hogy az lesz majd a csavar, hogy az anyuka gyilkol, és csak a végén derül majd ki hogy igazából Norman a gyilkos. De ezt a skizós dolgot már most gyorsba ellőtték.
Ezzel a 3. epizóddal már rendesen megvett magának a sorozat, egyre jobb és jobb! :)
Most néztem meg egyben az első két részt, és nekem is bejött. A pilot még még annyira nem volt kimagasló, de a második már teljesen megfogott.
No igen, nekem is bejött.
Nagyon jó kis pilot volt. Biztosan folytatom.