Új hozzászólás
Egyszer volt, hol nem volt
Utoljára vetített rész
7x22 - 2018.05.18
Leaving Storybrooke
Leaving Storybrooke
Utoljára hozzászóltak:
Sorozat importálását k
12 órája írt
proffancs
proffancs
Bugreport - Hibák
5 napja írt
sziliboy
sziliboy
Sorozat infók (Ikon, run
11 hete írt
Spider
Spider
Fallout
29 hete írt
ipatch1895
ipatch1895
Dead Mount Death Play
37 hete írt
ceraztian
ceraztian
S05 lessz magyar szinkornnal ???
Tudni kell, hogy nagyon nem szeretem Szörnyellát, viszont amit Victoria Smurfit ebben az eredet sztoriban csinált! :O Elsőre nem is esett le, hogy ugyanaz a színész. Maga a rész 8/10.
Rég írtam, pedig jó, vagyis inkább átlagos. A gonoszok nekem nem elég erősek, pedig az alapötlet elég jó lenne hozzá. Volt Ariel, így 9/10 a rész! :)
Tisztelt szerkesztők!
Rossz linkek vannak a sorozatnál az once upon a time in wanderland részei vannak ide belinkelve.
Azért a vendégszereplőknél meglepett Marilyn Manson neve. :D Mivel nehéz kitalálni, elmondom az árnyék hangja.
Spoiler MUTAT A fordulatok most jók voltak. A dédapa vonal nekem tetszett. A Péter Pán meg stílusos volt. Törődik itt mindenki mindenkivel, csak a múltban mért hazudott mindenki? :D Viszont emiatt történetbeli logikátlanságok nincsenek. Minden életszerűen viselkedik. Egy nagy piros pont! :) Ez a rész kiemelkedő volt most 9/10! :)
Minden a terv szerint. Persze a szerelem megtalálja a hősét. Viszont a sellőt szerintem nem látjuk többet! :( De sellős rész így jár a 9/10! :P xD
Megint sellős rész. Nagy örömömre Ariel volt. :D A történet alakul, bár nekem összességében jobban tetszett a valós fantasy párosítás, mint ez. 9/10
Amiben sellő van, az rossz rész nem lehet! xD Pán viszont kiszámítható volt. :( 9/10
Sok jó rész volt ebben a részben, de szerintem a legjobb a Rose (Fiatal Corra) és Robert (Rumplestiltskin) jelenete, mikor megtanította az aranyfonatlat. De a vallomás is jó volt. Lana (Regina is a végén jót alakított. Viszont az történt amit vártunk. Persze csalódásnak nem nevezném, elvégre ez egy mese! ;)