Új hozzászólás
The Walking Dead
Utoljára vetített rész
11x24 - 2022.11.20
Rest in Peace
Rest in Peace
Utoljára hozzászóltak:
Sorozat importálását k
2 órája írt
proffancs
proffancs
Bugreport - Hibák
5 napja írt
sziliboy
sziliboy
Sorozat infók (Ikon, run
11 hete írt
Spider
Spider
Fallout
29 hete írt
ipatch1895
ipatch1895
Dead Mount Death Play
37 hete írt
ceraztian
ceraztian
Spoiler MUTAT Számomra véget ért a sorozat Rick halálával, sajnos az egész 8. évad szörnyű volt, sőt a 9. első pár része is, viszont ez a rész, hihetetlenül epikus volt!! Már rég éreztem ilyet a sorozat kapcsán.
Nagyon megosztó véleményeket olvastam a legutóbbi résszel kapcsolatban. Én személy szerint nem szorongtam még ennyire TWD alatt. Ha ezt a hangulatot, még ha csak nyomokban is, de tudnák a későbbiekben is közölni, akkor talán(!!) meg tudnám bocsájtani az előző évadbeli laposságokat, de tartok attól, hogy ismételten csak a nyitány és a záró rész lesz emlékezetes. De ne nekem legyen igazam! :)
Ja, és természetesen remélem kapunk majd végre kézzelfogható magyarázatokat 1-2 jelenleg abszurdnak tűnő jelenségre. (pl. Carol...)
Király sorozat, jövő hónapban folytatás. :D
Nem igazán jött be. Mondjuk az egész évad nem jött be, nekem valahogy nagyon elbutult ez a sorozat, unalmas és kiszámítható lett nagyon. Örülök is hogy vége az évadnak :D
Spoiler MUTAT Hogy tetszett a finálé?
Spoiler MUTAT Kövi 3 részben már több akciózás lesz trailer alapján
Hát ez a rész elég unalmas volt a számomra. Vártam, hogy történjen valami, de semmi ami megcáfolná ezt az idilli helyet.
Én imádtam az összes évadot. :) Már nagyon várom az 5.-et.
Szégyen, hogy elrontották ezt a sorozatot. Az első évaddal köszönő viszonyba sincsen. A mostani évaddal az évadnyitó óta rosszban vagyok, de az utóbbi 2 rész kiütötte a biztosítékot. Unalmas, kiszámítható, unalmas, és már megint a kormányzó... unalmas. Most akkor mi lesz? Megismétlik a 3. évadot?
Az első évadnak olyan egyedi hangulata volt, rögtön beleszerettem a sorozatba, most pedig egy nézhetetlen heti 45 perc szenvedés.
Az egyik legjobb sorozat amit valaha néztem, annyira megfogott, hogy egy hét alatt majdnem kivégeztem 3 évadot, egyszerűen fantasztikus. Az elején még nem akartam elkezdeni nézni a felirat miatt, viszont sok sok ajánlás után megpróbálkoztam vele és nem bántam meg. Ajánlom mindenkinek :)
Hát, ebben a 4.-ben meg aztán végképp nem történik semmi. A karakterek kezdenek elsikkadni (pl. Michonne, Daryl...) és már végtelenül unom ezt a börtönt mint helyszínt, a Rick gondterhelt szakállas képéről nem beszélve. Ez a 3 rész elfért volna 1 epizódba és még úgyse izgultam volna szarrá magam. Ne már, hogy ez is behaljon...
Nekem az első 8 rész nagyon bejött, ott végig pörgött az esemény. A második 8-ban viszont már nagyon sok volt a töltelék rész. Bár szerintem a második évadnál klasszisokkal jobb volt, számomra az volt eddig a sorozat mélypontja.
Szerintem katasztrofális volt ez a 3. évad. Kiszámítható, unalmas, és baromi sok idegesítő dolog volt benne. Véleményem szerint közelében sincs az első - vagy akár második - évadnak.
Ezen véleményen vagyok én is!
9/10, 7/10 és 8/10 nálam az évadok alakulása:)
Várjuk a következőt
Az mondjuk tényleg kezd vicces lenni, hogy mennyire nem jelentenek már veszélyt a zombik, ahhoz képest hogy elméletben az egész hadsereget kicsinálták
Szerintem katasztrofális volt ez a 3. évad. Kiszámítható, unalmas, és baromi sok idegesítő dolog volt benne. Véleményem szerint közelében sincs az első - vagy akár második - évadnak.
Elmúlt, lement a The Walking Dead harmadik évada is. Nekem nagyon tetszett ez az évad, volt pár lassú rész de összességében hozza az előző évadok színvonalát.
De messze van még október...istenem.
The Walking Dead Season 4 Begins Production This May
Nagyon jó sorozat!
Elég idegesítő volt ez a rész.
Spoiler MUTAT Egy cseppet se örülök annak, hogy megkerült a másik csoport és, hogy Rick csapata ellen fognak ők is menni.
Andrea mekkora egy szőke és idegesítő cafka, szabályszerűen irritál... :@
Spoiler MUTAT Azt nem tudom, hogy most merre vannak, erről nem volt szó.
De elvileg vissza fognak jönni majd, mármint a másik csoport, ha a képregény szerint járnak el. De erre azért nem alapozhatunk.
nem tudjuk, elég faszul volt megoldva. az a 9. rész az katasztrofálisan szar volt... bár ettől a 10-től sem voltam elragadtatva. nekem valahogy ez a 3. évad baromira nem jön be... jobban jártam volna ha minden évben az első évadot nézem újra, na az fasza volt.
Szerintem azokat még nem küldte el, csak amikor épp bekattant, visszamentek a részükre, vagy most ők akkor leléptek?
Spoiler MUTAT Én Axel-t azért sajnálom, nem volt ö olyan rossz ember, most így egyre kevesebben vannak. Remélem majd az a másik csoport akiket elküldött Rick majd vissza jönnek.
Durva volt a vége az utolsó résznek, azt hittem nem lesz támadás, csak beszélnek róla, de kiadta :D
Ideje, hogy valaki megkezdje az itteni véleménymegosztást is... :D
A 3. évad poszterén ábrázolt szemet - szemért hatás... lassan beigazolódni látszik az eddigi események alapján. :D
Nektek mi a véleményetek?