Új hozzászólás
A rejtély
Utoljára vetített rész
5x13 - 2013.01.18
An Enemy of Fate
An Enemy of Fate
Utoljára hozzászóltak:
Sorozat importálását k
1 napja írt
Silence
Silence
Bugreport - Hibák
1 hete írt
sziliboy
sziliboy
Sorozat infók (Ikon, run
7 hete írt
vorsy
vorsy
Fallout
46 hete írt
ipatch1895
ipatch1895
Persze, hogy logikai hiba. Átgondolatlan, koncepciótlan lett a sorozat a negyedik évadtól, kb. telibe szarták az eddigi három évadot az új idővonallal. Ennek az ötödik évadnak meg amúgy se volt sok köze a sorozathoz, és sajnos a zárással is az volt a baj, hogy nem a sorozatot, hanem az ötödik évadot zárta le, természetesen az említett logikátlansággal együtt...
Amúgy valaki tud arra választ adni, hogy miért csak 2015-től van változás?
Tehát, ha resettelték a time-ot, és megváltoztatták a kopaszok fejlődését, akkor hogy-hogy ugyanoda jutottak 2015-re, miközben jelentős szerepe volt a 12 megfigyelőnek abban, hogy hogyan alakultak a dolgok... ?
Ez sima logikai hiba, vagy én siklottam el valami felett?
a sorozat nálam bekerült a Lost mellé, a best-series-ever kategóriába
Egy korszak ért véget. Jó volt az évadzáró, de a 4., 5. évad már más volt mint előtte amiért megszerettem. Persze azért néztem volna még.
A Fehér Tulipán legyen veletek! :)
az utolsó évad valóban nem volt az igazi, de J.J. Abrams egy újabb sorozattal nyűgözött le (hozzáteszem hogy 5 éven keresztül :D
Nagyon jó volt!!
jajdetetszett :)
Spoiler MUTAT Egy dolog hiányzott, hogy legalább egy snittre mutassák Walteréket megérkezni
Egyik legjobb sorozatnak lett vége.
oh my freakin fuckin god. ez gyönyörű volt
Hiányozni fog :(
Ez az 5. évad nem valami erős de sajnálom hogy már csak 3 rész van hátra.
Holnap Fringe! Hétvégén meg is nézzük :)
"I know who Donald is. Donald is September."
Meglepett, kíváncsi leszek mit hoznak ki ebből!
nem lesz ráadás évad, ez szinte 100%. nekem is az egyik kedvenc sorozatom és nagyon sajnálom, hogy vége lesz. de ez van, el kell fogadni.
..ezt a sorozatot nagyon nem kéne még befejezni. lehet hogy csak nekem tűnik úgy, de mintha itt már kissé kapkodnának a lezárással.
sebaj, remélem itt is smallville szerű lesz a befejezés. (mármint hogy kapunk egy ráadás évadot meglepetés bejelentéssel), csak ne rontsák el úgy ahogy azt a smallvill-nél tették.
Jobban mondva inkább 3 hét...
Annyira szeretem a sorit, hogy kimaradhatna 1 hónap is minden rész között. Így tovább tartana. :)
Következő rész 15 nap múlva
Kimarad 2 hét? :O