Új hozzászólás
A rejtély
Utoljára vetített rész
5x13 - 2013.01.18
An Enemy of Fate
An Enemy of Fate
Utoljára hozzászóltak:
Sorozat importálását k
12 órája írt
proffancs
proffancs
Bugreport - Hibák
5 napja írt
sziliboy
sziliboy
Sorozat infók (Ikon, run
11 hete írt
Spider
Spider
Fallout
29 hete írt
ipatch1895
ipatch1895
Dead Mount Death Play
37 hete írt
ceraztian
ceraztian
Persze, hogy logikai hiba. Átgondolatlan, koncepciótlan lett a sorozat a negyedik évadtól, kb. telibe szarták az eddigi három évadot az új idővonallal. Ennek az ötödik évadnak meg amúgy se volt sok köze a sorozathoz, és sajnos a zárással is az volt a baj, hogy nem a sorozatot, hanem az ötödik évadot zárta le, természetesen az említett logikátlansággal együtt...
Amúgy valaki tud arra választ adni, hogy miért csak 2015-től van változás?
Tehát, ha resettelték a time-ot, és megváltoztatták a kopaszok fejlődését, akkor hogy-hogy ugyanoda jutottak 2015-re, miközben jelentős szerepe volt a 12 megfigyelőnek abban, hogy hogyan alakultak a dolgok... ?
Ez sima logikai hiba, vagy én siklottam el valami felett?
a sorozat nálam bekerült a Lost mellé, a best-series-ever kategóriába
Egy korszak ért véget. Jó volt az évadzáró, de a 4., 5. évad már más volt mint előtte amiért megszerettem. Persze azért néztem volna még.
A Fehér Tulipán legyen veletek! :)
az utolsó évad valóban nem volt az igazi, de J.J. Abrams egy újabb sorozattal nyűgözött le (hozzáteszem hogy 5 éven keresztül :D
Nagyon jó volt!!
jajdetetszett :)
Spoiler MUTAT Egy dolog hiányzott, hogy legalább egy snittre mutassák Walteréket megérkezni
Egyik legjobb sorozatnak lett vége.
oh my freakin fuckin god. ez gyönyörű volt
Hiányozni fog :(
Ez az 5. évad nem valami erős de sajnálom hogy már csak 3 rész van hátra.
Holnap Fringe! Hétvégén meg is nézzük :)
"I know who Donald is. Donald is September."
Meglepett, kíváncsi leszek mit hoznak ki ebből!
nem lesz ráadás évad, ez szinte 100%. nekem is az egyik kedvenc sorozatom és nagyon sajnálom, hogy vége lesz. de ez van, el kell fogadni.
..ezt a sorozatot nagyon nem kéne még befejezni. lehet hogy csak nekem tűnik úgy, de mintha itt már kissé kapkodnának a lezárással.
sebaj, remélem itt is smallville szerű lesz a befejezés. (mármint hogy kapunk egy ráadás évadot meglepetés bejelentéssel), csak ne rontsák el úgy ahogy azt a smallvill-nél tették.
Jobban mondva inkább 3 hét...
Annyira szeretem a sorit, hogy kimaradhatna 1 hónap is minden rész között. Így tovább tartana. :)
Következő rész 15 nap múlva
Kimarad 2 hét? :O