Új hozzászólás
Dollhouse - A felejtés ára
Utoljára vetített rész
2x13 - 2010.01.29
Epitaph 2: The Return
Epitaph 2: The Return
Utoljára hozzászóltak:
Sorozat importálását k
12 órája írt
proffancs
proffancs
Bugreport - Hibák
5 napja írt
sziliboy
sziliboy
Sorozat infók (Ikon, run
11 hete írt
Spider
Spider
Fallout
29 hete írt
ipatch1895
ipatch1895
Dead Mount Death Play
37 hete írt
ceraztian
ceraztian
Ez egy remek sorozat ! csak ajánlani tudom ! :) <3
@JohnHU: Én talán az Angel-el (vagy Star Trek: Enterprise). Kíváncsi lennék hányan kezdték Mr. Whendon sorozataival a függőzést! :D
De még akarók majd erről is pár szót írni ide! :)
@CrazyWolf: A két 13-at hagyd a végére, úgy lesz igazán kerek. A 00-át elsőnek ajánlom! :)
@JohnHU: Melyik Joss Whedon remekművet ne szeretnénk? Nekem a Firefly a favorit, neked? :)
Firefly valószínűleg nekem is, Buffy azért kiemelendő még, mert azzal kezdtem kb a sorozataddiktságom :D
Vigyázz élményromboló!!! | Spoiler MUTAT Érted, ezt is hajnai 3-kor kell néznem! Boyl a feje az egésznek, az életben nem gondoltam volna.
Ez a rész simán 10/10, egyik legjobb sorozat rész amit láttam.
Egy Alexis Denisof, és egy Summer Glau is befigyelt, már csak Alyson Hannigan meg a nagy kedvencem Nathan Fillion hiányzik... Vajon bent lesznek? :D
Spoiler MUTAT Az hogy a szenátor baba, nos csak lestem... De nagyon nagy fordulat. :)
@CrazyWolf: Sorba érdemes nézni. A 1x00 inkább csak egy kis plusz az elejéhez. A két 13-as rész, meg eltérő. Még a másodikat nem láttam, de lehet egyben is jó! Így viszont már koppintásnak érzem a Rejtély ezen megoldását...
@JohnHU: Melyik Joss Whedon remekművet ne szeretnénk? Nekem a Firefly a favorit, neked? :)
Érdemes megnézni az 1x00 és 1x13 epizódokat? Először nézzem meg e két epizód nélkül majd a végén pótoljam, vagy már eleve azzal kezdjem? Köszi!
De irigyellek, egyik legegyedibb sorozatom volt
Arról nem is beszélve, hogy igazi dreamteam a szereplőgárda, mert kb mindenki játszott másik jó sorozatban is
Hm, lehet majd újra is nézem...
Hopp, egy Felicia Day! :D Vajon mért nem lep meg, hogy szinte minden sorozatban ott van? xD Amúgy az 1x13 egy igazi hamisítatlan Joss Whedon rész. Kiváncsían várom a 2x13-at! (Ezek a részek, olyanok mint a Rejtély 19. részei, csak lazán kapcsolódnak a főszálhoz.)
Azért Amy Acker-nek nem semmi teste van. :D Jó volt, hogy végre megmutatták. ;) Spoiler MUTAT Tetszene az a fordulat, ha Mallard lenne Echo gondozója. :)
Spoiler MUTAT Alan Tudyk, mint Alpha! Wáó élmény volt. Egy percig nem kaptam szikrát! :D